Ferdig med 7 ukers diett. Her er bilder, målinger og oppsummering:)

Da var de 7 ukene på diett over! Idag begynte livsstil;) 

Planen er å holde vekten nede der den er en god stund til frem til neste år, for så å eventuelt ta en ny runde med hcg for å gå ned de siste 10-12 kiloene jeg har igjen for å nå vektmålet mitt. 

Da jeg begynte på lavkalori i fase 2 den 18/10 så veide jeg 95.3 kg. 

Idag veide jeg 83.8 kg. Det vil si at jeg har gått ned 11,5 kg totalt! 

MEN jeg veide 92.4 kg den 15.10 da jeg begynte med hcg i fase 1, så alt i alt har jeg gått ned 8.6 kg siden dag 1 på dietten! 

 

Her ser dere målinger i cm. Det ble et litt mørkt bilde, men det viser uansett antall cm som jeg har gått inn på disse 7 ukene. 

Fettprosenten har jeg enda ikke fått målt. Det skal jeg gjøre hos legen den 10. desember. 

 

Overarm har krympet fra 39 til 37 cm (minus 2 cm)

Navle fra 109 til 100 cm (minus 9 cm)

Hofte/rumpe fra 114,5 til 106 cm (minus 8,5 cm)

Lår fra 73,5 til 65.5 cm (minus 8 cm) 

Kne fra 43 til 39 cm (minus 4 cm) 

Legg fra 41 til 38 cm (minus 3 cm) 

Bryst fra 109,5 til 103,5 cm (minus 6 cm) 

Totalt har jeg gått inn 40,5 cm!!) på de stedene som jeg har målt :D 

Ikke rart at klærne føles løsere;) 

 

Her kommer noen før og etter-bilder.

Bildene på venstre side er tatt 18.oktober og de på høyre side er tatt idag 6.desember. 

 

 

 

 

 

Bildene er tatt med samme mobilkamera på samme sted i huset. 

Om avstanden til kamera eller lyset er helt likt på bildene vet jeg ikke, men man ser ihvertfall tydelig forskjell! 

Det syns jeg er gøy. Nå har jeg tatt litt solarium for å få en god base til ferien i romjula der vi reiser vekk til solen, så jeg er nok litt brunere nå enn jeg var da jeg startet på dietten;) 

Jeg har vært veldig målrettet, som alltid og jeg har ikke skeiet ut en eneste gang.

Eneste har kanskje vært litt for mange gram bær eller frukt en sjelden gang, eller de gangene på natta der hvor jeg har vært så sulten og ikke fått sove, at jeg har vært oppe og spist et eple i fase 2 eller tatt litt mandelmelk/soyamelk nå i fase 3 da. 

Og nå i fase 3 så spiste jeg et par kjøttkaker en dag og litt fett kjøtt et par dager, men har ellers holdt meg helt til dietten. 

Så vidt jeg vet iallfall;) Vet ikke om plantebasert melk er tillatt jeg, men jeg ble lei av svart kaffe hver dag og savnet melk i kaffen. Pluss det å kunne ta seg en kopp kakao iblant:) Uten sukker og kumelk selvfølgelig. 

 

Ikveld kjøpte jeg meg søtpotet-fries med rapsolje som jeg varmet i stekovnen og spiste med majones, sukkerfri ketchup og grillkrydder på. Med litt kyllingfilet og salat. DET var godt det! ;) Og så unna jeg meg en Cola zero. Har ikke drukket brus på disse 7 ukene heller, så det var litt godt til maten. 

Jeg kommer nok til å skeie ut kun EN dag i uka fremover. Jeg skal jo videre ned i vekt og det er viktig å beholde kostholdet slik det er nå. 

Hvis ikke så kan jeg jo fort rase opp i vekt igjen. 

Det har vært en lang reise! Faktisk helt siden jeg startet opp med livsstilsendring våren 2012 og til nå. 

Jeg er jo langt fra mål enda! 

Jeg håper du vil følge meg videre:) 

Jeg kommer nok ikke til å blogge hver eneste dag fremover, men jeg skal fortsette å blogge om hvordan det går. 

 

Jeg var forresten på The Well ikveld!

Nordens største spa etter det jeg har hørt:) 

Som en belønning til meg selv for at jeg har vært så flink og som en forsinket bursdagsgave til meg selv. 

Jeg kjøpte et glass prosecco og koste meg i varme badekulper, massasjebasseng, boblebad, aufgass, steamavdelinger, fosser og you name it! 

Vel fortjent syns jeg!

Da vi satt ute i det ene varme boblebadet så snødde det. 

Veldig idyllisk! Jeg følte meg litt som de apekattene som bader i varme geysirer, haha:) 

Natta!

Siste dag på dietten og 7 uker overstått✨

Idag lå kroppstemperaturen på 36.1 grader og jeg veide 84.2 kg. Imorgen er siste veiedag på dietten og det endelige resultatet etter 7 uker vil noteres. Og nye bilder må tas! Dette har jeg spist idag: 1 salat fra LETT med kylling,pesto og avokado bl.annet. 1 eple. 1 appelsin. 2 riskaker. Karbonadedeig med grønnsaker og olivenolje. 2 mandariner. Kakao laget av mandelmelk og den plantefløten av raps/kokos med råkakaopulver og sukrin. Karbonadedeig med salat,soltørket tomat,par grønne oliven og lettmajones. 1 mandarin. 1 glass rødvin. Håper alle har det bra:) Jeg har vært dårlig på å promotere denne bloggen og har brukt den mer som en dagbok,men jeg ser jo at dere er inne å leser av og til. Så tusen takk for det:) Skriver mer imorgen. God natt!

Nest siste dag før målinger og bilder

Imorges lå kroppstemperaturen min kun på 35.7 grader. Jeg sov bare 5 timer inatt og var supertrøtt da jeg stod opp. 

Tenker å forsøke å få lagt meg tidlig ikveld og få meg litt mer søvn. 

Vekten var på 85 kg. Jeg vet jo at jeg hadde eggløsning igår, så det kan jo ha med hormoner å gjøre også. 

Men på tross av vekten, så merker jeg jo fortsatt at klærne blir løsere. 

 

Idag har jeg fryst og er trøtt. Det er jo tydelige symptomer på lavt stoffskifte. Jeg vet at nivåene er lavere nå enn det jeg vanligvis pleier å ha. 

Jeg tok blodprøve rett før dietten startet opp for 7 uker siden og de viste et litt for lavt nivå av tyroksin. 

Den nye fastlegen skal som sagt hjelpe meg videre med stoffskiftet, så det kan jo hende vi øker medisinen litt fremover.

Jeg har time hos han den 12. desember:) 

 

 

Idag har jeg spist dette: 

1 eple. 

2 riskaker. 

1 kotelett. 

1 kaffe latte med soyamelk. 

1 laksefilet med salat, lettmajones og olivenolje. 

1 glass rødvin. 

1 ss tran (dette tar jeg hver dag, men hender jeg glemmer å notere det) 

1 ts kokosolje, økologisk kaldpresset. 

1 appelsin. 2 gulrøtter. 

1 kopp kakao laget av soyamelk, kokos-/rapsfløte, rå kakaopulver og sukrin. 

Mulig jeg blir å spise litt mer før jeg legger meg kveld, men da skal jeg notere det her;) 

 

Nå skal jeg tøye litt på gulvet, selv om jeg er trøtt som f...

Håper å få lagt meg tidlig! Natta! 

Nest, nest siste dag på diett for denne gangen

Nå er det kun 2 dager igjen før fotografering på Torsdag og til jeg er ferdig med disse 7 ukene på diett. Prosjekt livsstil starter Torsdag den 6.desember og jeg skal hos lege for å måle fettprosenten den 10.desember. Det blir spennende å høre om legen vurderer om jeg trenger enda en kur til neste år. Det er jo godt mulig, siden jeg fortsatt er ca 12 kg unna målet mitt. Jeg føler at jeg har skeiet ut litt de siste dagene, men det er fordi jeg har spist kjøtt med mye mer fett enn til vanlig;) Jeg koser meg fortsatt med et lite glass rødvin nesten hver kveld;) Føler meg litt som en alkis🙊 Idag lå kroppstemperaturen min på 35.9 grader og vekten på 84.4 kg. Det går litt opp og ned. Det er jo mange kalorier i den grillede kyllingen da, det vet jeg jo. Jeg kjøpte edelgris nakkekoteletter idag, som jeg tenkte å spise imorgen. Og jeg som skal ta bilder på Torsdag! Kanskje burde jeg være forsiktig med det fete kjøttet? Men det er for sent nå da! Uansett,idag har jeg ihvertfall spist dette: 2 små fiskekaker med lettmajones og salat. 2 riskaker. 2 mandariner. 2 små fiskekaker med lettmajones og salat. 1 pære. 1 eple. 1/4 grillet kylling og ca 1/2 nakkekotelett (var dødssulten etter en shoppingtur) med salat,avokado og lettmajones. 2 kiwi. 1 lite glass rødvin. Dett var dett! Det blir som sagt mye fett i kjøttet føler jeg, så det kan jeg nok passe på litt fremover;) Vil jo fortsette å gå ned! God nat:)

Maten idag

Idag har jeg spist dette: 1 appelsin. 2 riskaker. Kyllingkjøttdeig med salat og ekte majones. 2 mandariner. Kyllingkjøttdeig med salat og ekte majones. En liten porsjon kylling/red currygryte. 2 kiwi. 1 glass rødvin. 40 gram So Free sjokolade. 2 gulrøtter. 1 mandarin. 1/4 grillet kylling med salat og lettmajones. Måtte unne meg noe digg;) Det er ihvertfall lavkarbo,selv om det er mye fett og mange kalorier i grillet kylling. God natt!

Maten igår og dagen idag:)

Igår var jeg så trøtt og orka nesten ikke å blogge. Jeg fikk sove godt inatt,så jeg er fortsatt trøtt,men har ihvertfall fått hvilt meg. Skal forsøke å huske hva jeg spiste igår: Kyllingkjøttdeig med salat. Kyllingkjøttdeig med salat og majones. Kylling/currygryte. 2 riskaker. 40 gram sukkerfri So Free mørk sjokolade med xylitol. 1 glass rødvin. 1 ss tran. 1 eple. 1 riskake. 1 glass mandelmelk. Må ærlig innrømme at å huske det man spiste dagen før ikke er så lett😅 Jeg husker jo dagen idag godt,men det har vært så mye i hodet i det siste,så ting som skjedde f.eks på jobb for 14 dager siden hadde jeg helt glemt,men huska jo alt når jeg ble påminnet ting. Det har jo vært mye action,men bedre det syns jeg enn å bare gå hjemme og at det skjer lite;) Angående vekten,så veide jeg imorges etter en god natts søvn; 83.7 kg! Nå veier jeg kun 200 gram mer enn jeg gjorde på mitt letteste for 2 år siden;) Heia, heia! 11,7 kg igjen til mål👏😆🥇 Temperaturen lå imorges på 36.3 grader. Fører opp dagens mat senere ikveld jeg:)

30.nov og 1.des

Igår var jeg sent hjemme og var for trøtt til å blogge. Har akkurat lagt meg tidlig nå ikveld og er supertrøtt nå også,men skal ta en kjapp update:) Igår veide jeg 83.9 kg og idag 84.1 kg. Herlig å se 83-tallet og at det stadig går riktige veien. Jeg har jo gått ned 1.1 kg nå etter at jeg slutta på hcg også. Kun 4 dager igjen av dietten nå,men jeg kommer nok ikke til å skeie ut og ha en fast «spisedag» i uka før etter at jeg har vært hos legen og målt fettprosenten:) Dette blir jo en livsstil. Men jeg ble anbefalt av noen jeg kjenner om å ikke kutte ut matvarer helt fra kosten,siden jeg jo ikke er allergisk. Da kan man visstnok utvikle allergier mot det man ikke spiser. Men aner ikke jeg. Temperaturen lå på 36.1 igår og 36.2 idag. Jeg husker ikke alt jeg spiste igår,men skal gjøre et forsøk: 1 eple. 2 riskaker. 2 kyllinglår fra disken på Coop Mega. Litt ferdigsalat fra kjøledisken. 1 stor porsjon kylling og red curry som jeg laget med kokosmelk og masse grønnsaker. 1 bittelite glass rødvin. 1 appelsin (tror jeg). 1 liten porsjon til med kylling/red curry gryten. 2 gulrøtter? Ja,jeg er trøtt og orker ikke å prøvd å huske alt. Men skriver mer imorgen. Litt travle tider med mye mer jobbing enn jeg er vant til,mye å tenke på og lite søvn. Så nå tar jeg kvelden. God natt:)

400 gram igjen til ny rekord på 8 år ;)

Idag veide jeg 83.8 kg. Det vil si at hvis jeg går ned 400 gram ned til 83.4 kg, så vil jeg ha slått rekorden min som jeg hadde for litt over 2 år siden da jeg var nede i 83.5 kg! Jeg veide vel ca 90 kg da jeg flytta til Oslo for 8 1/2  år siden. 

Sist jeg veide under 84 kg husker jeg ikke helt.. Husker at jeg veide 78 kg høsten 2007, så imellom 2007-2010 så har jeg veid alt mellom 78-90 kg. 

Det er jo en lang historie og jeg har jo vært oppe i 104.8 kg (med klær på) i 2011 også, da jeg var på mitt tyngste. 

 

Temperaturen idag lå på 36.3 grader. Termometeret lagde ingen pipelyd når det hadde målt ferdig idag, så jeg tror det har gått litt i stykker etter å ha falt på gulvet utallige ganger. Håper at det måler riktig uansett om det piper eller ikke;) 

 

 

Jeg føler meg så mye bedre nå som jeg spiser den maten jeg gjør. 

Det skal sies at jeg har hatt litt mer luft i magen de siste dagene og også litt løs mage. 

Om det er pga nerver og høyt aktivitetsnivå, kombinert med mindre søvn det vet jeg ikke. 

 

Jeg sov faktisk veldig godt inatt!

Jeg hadde fri idag, før en konsert på kvelden, så jeg kunne sove utpå! 

Våkna av meg selv ca kl 11:30. Det er så deilig å ta igjen søvn og føle seg uthvilt. 

 

Stakkars de som jobber 100 %, har barn, fritidsaktiviteter, husmorsysler og alt som hører til. 

Jeg har nok med meg selv jeg, haha:) Nå har jeg jo jobba 5 dager i uka i det siste, samtidig som jeg driver eget foretak, blogger, er på diett som krever matlaging, er sosial, er i møter og har jo et hjem som må holdes i orden jeg også. Jeg er så glad jeg slipper å gå hjemme sykmeldt og kjede meg.

Jeg er veldig takknemlig for at det skjer ting og for at jeg har ting å drive med :D 

Men helsen er jo viktig, så derfor prøver jeg å ha 2 fridager i uka der jeg gjør kun det jeg har lyst til og det jeg orker. 

 

 

Jeg husker ikke når jeg sovna da, men antar at jeg sov minst i 9 timer;) 

Jeg vaska litt hjemme idag, men ble veldig utslitt etterpå. 

Idag trengte jeg ikke å legge meg nedpå, jeg bare satt foran tv med litt mat og drikke, så gikk det over. 

Jeg tok litt mer stoffskifte-medisin idag, pga at jeg glemte å ta det igår. 

Min nye fastlege skal hjelpe meg med stoffskiftet og vi skal kanskje teste ut en ny medisin på nyåret:) 

 

Idag har jeg spist dette: 

Torsk med grønnsaksrester fra igår med avokado. 

2 riskaker (tror jeg glemte å skrive opp at jeg spiste det også igårkveld).

1 1/2 kaffe med soyamelk. 

Kyllingfilet med grønnsaksrester. 

2 kiwi. 2 gulrøtter. 

1 glass rødvin. 

Kyllingfilet med salat og lettmajones. 

1 ss tran. 

Ca 20 gram med So Free sjokolade og 1 1/2 krus med kakao laget av soyamelk, råkakaopulver og sukrin. 

1/2 glass rødvin til. Det var så godt med vin ikveld;) Og jeg fortjente noe digg etter at jeg hadde hatt en konsert og siden dietten går så strålende;) 

Men jeg skal være forsiktig videre altså;) 

 

Dett var dett! 

God natt! 

Dagens mat og sånn

Siden mobilen min har vært på reparasjon, så har jeg hatt en lånetelefon som jeg har brukt fra ca 22.november og t.o.m den 28.november idag. 

Det jeg derimot har glemt er å ta vare på notatene angående vekt og temperatur:/ 

Men jeg har det jo på bloggen her kommer jeg jo på nå, haha! 

Da er det jo ikke så farlig;) 

Flaks at jeg fører dagbok her da;) 

 

Imorges husker jeg at tempen var så lav som 35.9 grader. 

Vekten lå på ca rundt 84.5, men jeg er ikke helt sikker. 

Den går vel litt opp og ned, men jeg merker det fortsatt på klærne, så uansett hva vekten sier så smalner jeg jo til;) 

Jeg glemte å ta stoffskifte-medisin imorges, så imorgen må jeg ta en litt høyere dose:/ 

 

Igår fikk jeg absolutt ikke sove! I tillegg så klødde det litt i huden som det ofte gjør de gangene jeg sliter med søvnen. 

Jeg tenkte jo at det kunne ha noe med den soppen å gjøre (candida albicans), men jeg skulle også gjøre konsert idag og skal ha en imorgen. 

Da pleier jeg ubevisst å ha litt nerver og være spent, så det kan jo også ha med det å gjøre. 

Men jeg har faktisk perioder der jeg sover mindre, så kommer det plutselig perioder der jeg sover godt. 

Hvorfor det er sånn vet jeg ikke, men det er kanskje naturlig at søvnen går litt opp og ned slik som alt annet i livet? 

Jeg sover ihvertfall ganske lite for tiden. Alt fra 4 timer og mer kanskje, men det går utrolig bra. 

Bare kjenner at man blir trøtt:P

 

Idag har jeg spist dette: 

1 lite eple. 

3/4 full salatboks fra Coop Mega med fransk dressing, kylling og masse grønt (mistenker at kyllingen har ligget i en lake og inneholder noe sukker, men det er liksom rett ved jobben min, så det er praktisk og et godt alternativ. Jeg har jo andre alternativer også, men de er kanskje litt dyrere. Det er ikke alltid jeg har tid til å lage mat hjemme kvelden før) 

2 kjøttkaker (vi hadde en event på jobb med hjemmelagde kjøttkaker og etter 6 uker på diett med kun rent kjøtt så unnet jeg meg de 2 kjøttkakene. De var veldig gode;) De var visstnok glutenfrie, men det var griljermel i dem, så jeg er ikke 100 % sikker) 

Karbonadedeig med grønnsaker og 1/3 avokado.

2 kiwi

Ca 60 gram mørk sjokolade fra So Free (med xylitol) og 1 stort glass rødvin (nam! Man må kose seg litt;) 

Litt karbonadedeig med olivenolje, lettmajones og 2 gulrøtter. 

 

 

Jeg veier nå nesten 11 kg mindre enn dag 1 i fase 2. Totalt ca 8 kg mindre enn da jeg startet opp for 6 uker og 3 dager siden. 

Det som er mest gøy er jo at klærne er mye løsere! 

Jeg unnet meg også noe pent undertøy her om dagen og det er sjelden jeg gjør. 

Det gir jo en veldig god følelse :D 

Jeg gleder meg til fortsettelsen;) 

Natta!

Dagen idag og igår

Igår var jeg sent hjemme og trøtt, så da ble det ingen blogging.

Jeg er trøtt nå også (hardt å jobbe bare dagvakter og prøve å holde en normal døgnrytme), men følte jeg måtte blogge, logge maten osv. 

 

Vekten lå igår på 84.9 kg og idag på 84.1 kg. 

Kroppstemperaturen lå på 36.1 grader igår og 36.3 idag. 

 

Jeg har jobbet, men ellers vært trøtt å måttet drive med andre ting, som øving til konserter osv. 

Jeg kunne ha sovet hele dagen idag, siden det er den eneste hele fridagen min denne uka, men jeg tvang meg opp etter 8 timer for å beholde døgnrytmen. 

Det blir sikkert bedre dess lenger jeg jobber kun dagvakter og blir vant til å stå opp tidlig.

Jeg er jo trøtt nå ved midnatt, til normal tid, så det er jo et godt tegn. 

 

JA! Jeg oppdaga forresten idag at det kom candida-sopp ut av tarmen! 

Det har skjedd før etter tarmskylling hos Tveitanklinikken. Jeg fikk jo påvist sopp/candida i magen der. 

Jeg var nemlig på candida-diett i vår og har aldri følt meg bedre som da. Jeg tok 6 tarmskyllinger samtidig som jeg endret kosten og spiste omtrent som jeg gjør nå. Det er jo kjempeinteressant! Det å fysisk se soppen er ganske spesielt! Da ser man jo med egne øyne hva man faktisk går rundt med inni seg.. 

Så det blir viktig fremover å prøve å bli kvitt den soppen. 

 

Jeg kjenner at jeg savner å trene da. Det er bare at jeg ikke har tid eller overskudd akkurat nå, eller riktig fokus. 

Det å få inn litt mer aktivitet kan jo være en plan, så lenge man har tid:) 

 

Jeg har også kjent litt på at jeg savner å ha en spisedag snart! 

Jeg har jo ikke rørt sukker, hvetemel, egg, kumelk eller noe slikt siden 17.oktober;) 

Det kan jo være candidaen som skriker etter sukker også da.. Kanskje den driver og dør ut nå;) 

Da må jeg jo ikke fore den! 

 

Sånn ser candida albicans ut i mikroskop. Æsj!

 

Jeg skal forsøke å huske hva jeg spiste igår: 

1 eple. 

1 nesten full salatboks fra salatbaren på Coop mega. Kylling, grønnkål, gule cherrytomater, agurk, gulrot, olivenolje, grønne oliven, fransk dressing osv. 

1 kaffe latte med soyamelk. 

Karbonadedeig med brokkoli, gulrot, lettmajones og rå løk (ble litt oppblåst av rå løk tror jeg) 

2 pærer. 

1 ss tran. 1 ts kokosolje. 

1,5 dl øl (kjøpte en 3,3 dl flaske som jeg delte med noen, men glemte å kjøpe glutenfri da!) 

1 eple. (kan ikke huske at jeg spiste noe mer før jeg la meg, fordi jeg hadde nesten ikke mat hjemme) 

 

Idag har jeg spist dette: 

Karbonadedeig med grønnsaker og lettmajones. 

1 eple. 1 liten kopp med tinte bringebær fra frysen. 

1 eple. 

1 pære. (var tom for kjøtt/proteiner, så måtte spise frukt) 

1 ss tran. 1 ts kokosolje. 

1 kopp kakao lagd av kokos/rismelk (glutenfritt osv) med rå kakaopulver og sukrin. 

Karbonadedeig med squash, aubergine, løk, brokkoli, ingefær, chili og hvitløk. (endelig hadde jeg vært og handlet)

Litt tinte bringebær. 

tinte bringebær med litt kokos/rismelk. 

1 kiwi. 1 gulrot. 

 

Det ble som sagt mer frukt enn proteiner idag, men etter jeg hadde støvsuget så ble jeg plutselig helt gåen og måtte legge meg nedpå og hvile meg litt. Jeg blir sånn iblant og da er det ikke annet å gjøre enn å hvile seg til det går over. Så jeg lå et par timer i senga i mørket og hørte på rolig musikk og trykka litt på mobilen iblant. Det hadde gått over etter 2 timer. Noen ganger går det over etter bare 1 time eller halvtime også. Rare greier. 

Har det noe med candidaen å gjøre? Stoffskiftet? De vonde musklene? Ikke godt å vite.. 

Det er jo en travel periode med mye som skjer også da. Det er ikke mange fridagene akkurat denne uka, så neste uke har jeg satt av 2 hele dager der jeg abre skal være hjemme og slappe av. Viktig med selvrespekt og å prioritere sin egen helse :) 

Natta!