Ferdig med 7 ukers diett. Her er bilder, mlinger og oppsummering:)

Da var de 7 ukene p diett over! Idag begynte livsstil;) 

Planen er holde vekten nede der den er en god stund til frem til neste r, for s eventuelt ta en ny runde med hcg for g ned de siste 10-12 kiloene jeg har igjen for n vektmlet mitt. 

Da jeg begynte p lavkalori i fase 2 den 18/10 s veide jeg 95.3 kg. 

Idag veide jeg 83.8 kg. Det vil si at jeg har gtt ned 11,5 kg totalt! 

MEN jeg veide 92.4 kg den 15.10 da jeg begynte med hcg i fase 1, s alt i alt har jeg gtt ned 8.6 kg siden dag 1 p dietten! 

 

Her ser dere mlinger i cm. Det ble et litt mrkt bilde, men det viser uansett antall cm som jeg har gtt inn p disse 7 ukene. 

Fettprosenten har jeg enda ikke ftt mlt. Det skal jeg gjre hos legen den 10. desember. 

 

Overarm har krympet fra 39 til 37 cm (minus 2 cm)

Navle fra 109 til 100 cm (minus 9 cm)

Hofte/rumpe fra 114,5 til 106 cm (minus 8,5 cm)

Lr fra 73,5 til 65.5 cm (minus 8 cm) 

Kne fra 43 til 39 cm (minus 4 cm) 

Legg fra 41 til 38 cm (minus 3 cm) 

Bryst fra 109,5 til 103,5 cm (minus 6 cm) 

Totalt har jeg gtt inn 40,5 cm!!) p de stedene som jeg har mlt :D 

Ikke rart at klrne fles lsere;) 

 

Her kommer noen fr og etter-bilder.

Bildene p venstre side er tatt 18.oktober og de p hyre side er tatt idag 6.desember. 

 

 

 

 

 

Bildene er tatt med samme mobilkamera p samme sted i huset. 

Om avstanden til kamera eller lyset er helt likt p bildene vet jeg ikke, men man ser ihvertfall tydelig forskjell! 

Det syns jeg er gy. N har jeg tatt litt solarium for f en god base til ferien i romjula der vi reiser vekk til solen, s jeg er nok litt brunere n enn jeg var da jeg startet p dietten;) 

Jeg har vrt veldig mlrettet, som alltid og jeg har ikke skeiet ut en eneste gang.

Eneste har kanskje vrt litt for mange gram br eller frukt en sjelden gang, eller de gangene p natta der hvor jeg har vrt s sulten og ikke ftt sove, at jeg har vrt oppe og spist et eple i fase 2 eller tatt litt mandelmelk/soyamelk n i fase 3 da. 

Og n i fase 3 s spiste jeg et par kjttkaker en dag og litt fett kjtt et par dager, men har ellers holdt meg helt til dietten. 

S vidt jeg vet iallfall;) Vet ikke om plantebasert melk er tillatt jeg, men jeg ble lei av svart kaffe hver dag og savnet melk i kaffen. Pluss det kunne ta seg en kopp kakao iblant:) Uten sukker og kumelk selvflgelig. 

 

Ikveld kjpte jeg meg stpotet-fries med rapsolje som jeg varmet i stekovnen og spiste med majones, sukkerfri ketchup og grillkrydder p. Med litt kyllingfilet og salat. DET var godt det! ;) Og s unna jeg meg en Cola zero. Har ikke drukket brus p disse 7 ukene heller, s det var litt godt til maten. 

Jeg kommer nok til skeie ut kun EN dag i uka fremover. Jeg skal jo videre ned i vekt og det er viktig beholde kostholdet slik det er n. 

Hvis ikke s kan jeg jo fort rase opp i vekt igjen. 

Det har vrt en lang reise! Faktisk helt siden jeg startet opp med livsstilsendring vren 2012 og til n. 

Jeg er jo langt fra ml enda! 

Jeg hper du vil flge meg videre:) 

Jeg kommer nok ikke til blogge hver eneste dag fremover, men jeg skal fortsette blogge om hvordan det gr. 

 

Jeg var forresten p The Well ikveld!

Nordens strste spa etter det jeg har hrt:) 

Som en belnning til meg selv for at jeg har vrt s flink og som en forsinket bursdagsgave til meg selv. 

Jeg kjpte et glass prosecco og koste meg i varme badekulper, massasjebasseng, boblebad, aufgass, steamavdelinger, fosser og you name it! 

Vel fortjent syns jeg!

Da vi satt ute i det ene varme boblebadet s sndde det. 

Veldig idyllisk! Jeg flte meg litt som de apekattene som bader i varme geysirer, haha:) 

Natta!

Siste dag p dietten og 7 uker oversttt✨

Idag l kroppstemperaturen p 36.1 grader og jeg veide 84.2 kg. Imorgen er siste veiedag p dietten og det endelige resultatet etter 7 uker vil noteres. Og nye bilder m tas! Dette har jeg spist idag: 1 salat fra LETT med kylling,pesto og avokado bl.annet. 1 eple. 1 appelsin. 2 riskaker. Karbonadedeig med grnnsaker og olivenolje. 2 mandariner. Kakao laget av mandelmelk og den planteflten av raps/kokos med rkakaopulver og sukrin. Karbonadedeig med salat,soltrket tomat,par grnne oliven og lettmajones. 1 mandarin. 1 glass rdvin. Hper alle har det bra:) Jeg har vrt drlig p promotere denne bloggen og har brukt den mer som en dagbok,men jeg ser jo at dere er inne leser av og til. S tusen takk for det:) Skriver mer imorgen. God natt!

Nest siste dag fr mlinger og bilder

Imorges l kroppstemperaturen min kun p 35.7 grader. Jeg sov bare 5 timer inatt og var supertrtt da jeg stod opp. 

Tenker forske f lagt meg tidlig ikveld og f meg litt mer svn. 

Vekten var p 85 kg. Jeg vet jo at jeg hadde egglsning igr, s det kan jo ha med hormoner gjre ogs. 

Men p tross av vekten, s merker jeg jo fortsatt at klrne blir lsere. 

 

Idag har jeg fryst og er trtt. Det er jo tydelige symptomer p lavt stoffskifte. Jeg vet at nivene er lavere n enn det jeg vanligvis pleier ha. 

Jeg tok blodprve rett fr dietten startet opp for 7 uker siden og de viste et litt for lavt niv av tyroksin. 

Den nye fastlegen skal som sagt hjelpe meg videre med stoffskiftet, s det kan jo hende vi ker medisinen litt fremover.

Jeg har time hos han den 12. desember:) 

 

 

Idag har jeg spist dette: 

1 eple. 

2 riskaker. 

1 kotelett. 

1 kaffe latte med soyamelk. 

1 laksefilet med salat, lettmajones og olivenolje. 

1 glass rdvin. 

1 ss tran (dette tar jeg hver dag, men hender jeg glemmer notere det) 

1 ts kokosolje, kologisk kaldpresset. 

1 appelsin. 2 gulrtter. 

1 kopp kakao laget av soyamelk, kokos-/rapsflte, r kakaopulver og sukrin. 

Mulig jeg blir spise litt mer fr jeg legger meg kveld, men da skal jeg notere det her;) 

 

N skal jeg tye litt p gulvet, selv om jeg er trtt som f...

Hper f lagt meg tidlig! Natta! 

Nest, nest siste dag p diett for denne gangen

N er det kun 2 dager igjen fr fotografering p Torsdag og til jeg er ferdig med disse 7 ukene p diett. Prosjekt livsstil starter Torsdag den 6.desember og jeg skal hos lege for mle fettprosenten den 10.desember. Det blir spennende hre om legen vurderer om jeg trenger enda en kur til neste r. Det er jo godt mulig, siden jeg fortsatt er ca 12 kg unna mlet mitt. Jeg fler at jeg har skeiet ut litt de siste dagene, men det er fordi jeg har spist kjtt med mye mer fett enn til vanlig;) Jeg koser meg fortsatt med et lite glass rdvin nesten hver kveld;) Fler meg litt som en alkis🙊 Idag l kroppstemperaturen min p 35.9 grader og vekten p 84.4 kg. Det gr litt opp og ned. Det er jo mange kalorier i den grillede kyllingen da, det vet jeg jo. Jeg kjpte edelgris nakkekoteletter idag, som jeg tenkte spise imorgen. Og jeg som skal ta bilder p Torsdag! Kanskje burde jeg vre forsiktig med det fete kjttet? Men det er for sent n da! Uansett,idag har jeg ihvertfall spist dette: 2 sm fiskekaker med lettmajones og salat. 2 riskaker. 2 mandariner. 2 sm fiskekaker med lettmajones og salat. 1 pre. 1 eple. 1/4 grillet kylling og ca 1/2 nakkekotelett (var ddssulten etter en shoppingtur) med salat,avokado og lettmajones. 2 kiwi. 1 lite glass rdvin. Dett var dett! Det blir som sagt mye fett i kjttet fler jeg, s det kan jeg nok passe p litt fremover;) Vil jo fortsette g ned! God nat:)

Maten idag

Idag har jeg spist dette: 1 appelsin. 2 riskaker. Kyllingkjttdeig med salat og ekte majones. 2 mandariner. Kyllingkjttdeig med salat og ekte majones. En liten porsjon kylling/red currygryte. 2 kiwi. 1 glass rdvin. 40 gram So Free sjokolade. 2 gulrtter. 1 mandarin. 1/4 grillet kylling med salat og lettmajones. Mtte unne meg noe digg;) Det er ihvertfall lavkarbo,selv om det er mye fett og mange kalorier i grillet kylling. God natt!

Maten igr og dagen idag:)

Igr var jeg s trtt og orka nesten ikke blogge. Jeg fikk sove godt inatt,s jeg er fortsatt trtt,men har ihvertfall ftt hvilt meg. Skal forske huske hva jeg spiste igr: Kyllingkjttdeig med salat. Kyllingkjttdeig med salat og majones. Kylling/currygryte. 2 riskaker. 40 gram sukkerfri So Free mrk sjokolade med xylitol. 1 glass rdvin. 1 ss tran. 1 eple. 1 riskake. 1 glass mandelmelk. M rlig innrmme at huske det man spiste dagen fr ikke er s lett😅 Jeg husker jo dagen idag godt,men det har vrt s mye i hodet i det siste,s ting som skjedde f.eks p jobb for 14 dager siden hadde jeg helt glemt,men huska jo alt nr jeg ble pminnet ting. Det har jo vrt mye action,men bedre det syns jeg enn bare g hjemme og at det skjer lite;) Angende vekten,s veide jeg imorges etter en god natts svn; 83.7 kg! N veier jeg kun 200 gram mer enn jeg gjorde p mitt letteste for 2 r siden;) Heia, heia! 11,7 kg igjen til ml👏😆🥇 Temperaturen l imorges p 36.3 grader. Frer opp dagens mat senere ikveld jeg:)

30.nov og 1.des

Igr var jeg sent hjemme og var for trtt til blogge. Har akkurat lagt meg tidlig n ikveld og er supertrtt n ogs,men skal ta en kjapp update:) Igr veide jeg 83.9 kg og idag 84.1 kg. Herlig se 83-tallet og at det stadig gr riktige veien. Jeg har jo gtt ned 1.1 kg n etter at jeg slutta p hcg ogs. Kun 4 dager igjen av dietten n,men jeg kommer nok ikke til skeie ut og ha en fast spisedag i uka fr etter at jeg har vrt hos legen og mlt fettprosenten:) Dette blir jo en livsstil. Men jeg ble anbefalt av noen jeg kjenner om ikke kutte ut matvarer helt fra kosten,siden jeg jo ikke er allergisk. Da kan man visstnok utvikle allergier mot det man ikke spiser. Men aner ikke jeg. Temperaturen l p 36.1 igr og 36.2 idag. Jeg husker ikke alt jeg spiste igr,men skal gjre et forsk: 1 eple. 2 riskaker. 2 kyllinglr fra disken p Coop Mega. Litt ferdigsalat fra kjledisken. 1 stor porsjon kylling og red curry som jeg laget med kokosmelk og masse grnnsaker. 1 bittelite glass rdvin. 1 appelsin (tror jeg). 1 liten porsjon til med kylling/red curry gryten. 2 gulrtter? Ja,jeg er trtt og orker ikke prvd huske alt. Men skriver mer imorgen. Litt travle tider med mye mer jobbing enn jeg er vant til,mye tenke p og lite svn. S n tar jeg kvelden. God natt:)

400 gram igjen til ny rekord p 8 r ;)

Idag veide jeg 83.8 kg. Det vil si at hvis jeg gr ned 400 gram ned til 83.4 kg, s vil jeg ha sltt rekorden min som jeg hadde for litt over 2 r siden da jeg var nede i 83.5 kg! Jeg veide vel ca 90 kg da jeg flytta til Oslo for 8 1/2  r siden. 

Sist jeg veide under 84 kg husker jeg ikke helt.. Husker at jeg veide 78 kg hsten 2007, s imellom 2007-2010 s har jeg veid alt mellom 78-90 kg. 

Det er jo en lang historie og jeg har jo vrt oppe i 104.8 kg (med klr p) i 2011 ogs, da jeg var p mitt tyngste. 

 

Temperaturen idag l p 36.3 grader. Termometeret lagde ingen pipelyd nr det hadde mlt ferdig idag, s jeg tror det har gtt litt i stykker etter ha falt p gulvet utallige ganger. Hper at det mler riktig uansett om det piper eller ikke;) 

 

 

Jeg fler meg s mye bedre n som jeg spiser den maten jeg gjr. 

Det skal sies at jeg har hatt litt mer luft i magen de siste dagene og ogs litt ls mage. 

Om det er pga nerver og hyt aktivitetsniv, kombinert med mindre svn det vet jeg ikke. 

 

Jeg sov faktisk veldig godt inatt!

Jeg hadde fri idag, fr en konsert p kvelden, s jeg kunne sove utp! 

Vkna av meg selv ca kl 11:30. Det er s deilig ta igjen svn og fle seg uthvilt. 

 

Stakkars de som jobber 100 %, har barn, fritidsaktiviteter, husmorsysler og alt som hrer til. 

Jeg har nok med meg selv jeg, haha:) N har jeg jo jobba 5 dager i uka i det siste, samtidig som jeg driver eget foretak, blogger, er p diett som krever matlaging, er sosial, er i mter og har jo et hjem som m holdes i orden jeg ogs. Jeg er s glad jeg slipper g hjemme sykmeldt og kjede meg.

Jeg er veldig takknemlig for at det skjer ting og for at jeg har ting drive med :D 

Men helsen er jo viktig, s derfor prver jeg ha 2 fridager i uka der jeg gjr kun det jeg har lyst til og det jeg orker. 

 

 

Jeg husker ikke nr jeg sovna da, men antar at jeg sov minst i 9 timer;) 

Jeg vaska litt hjemme idag, men ble veldig utslitt etterp. 

Idag trengte jeg ikke legge meg nedp, jeg bare satt foran tv med litt mat og drikke, s gikk det over. 

Jeg tok litt mer stoffskifte-medisin idag, pga at jeg glemte ta det igr. 

Min nye fastlege skal hjelpe meg med stoffskiftet og vi skal kanskje teste ut en ny medisin p nyret:) 

 

Idag har jeg spist dette: 

Torsk med grnnsaksrester fra igr med avokado. 

2 riskaker (tror jeg glemte skrive opp at jeg spiste det ogs igrkveld).

1 1/2 kaffe med soyamelk. 

Kyllingfilet med grnnsaksrester. 

2 kiwi. 2 gulrtter. 

1 glass rdvin. 

Kyllingfilet med salat og lettmajones. 

1 ss tran. 

Ca 20 gram med So Free sjokolade og 1 1/2 krus med kakao laget av soyamelk, rkakaopulver og sukrin. 

1/2 glass rdvin til. Det var s godt med vin ikveld;) Og jeg fortjente noe digg etter at jeg hadde hatt en konsert og siden dietten gr s strlende;) 

Men jeg skal vre forsiktig videre alts;) 

 

Dett var dett! 

God natt! 

Dagens mat og snn

Siden mobilen min har vrt p reparasjon, s har jeg hatt en lnetelefon som jeg har brukt fra ca 22.november og t.o.m den 28.november idag. 

Det jeg derimot har glemt er ta vare p notatene angende vekt og temperatur:/ 

Men jeg har det jo p bloggen her kommer jeg jo p n, haha! 

Da er det jo ikke s farlig;) 

Flaks at jeg frer dagbok her da;) 

 

Imorges husker jeg at tempen var s lav som 35.9 grader. 

Vekten l p ca rundt 84.5, men jeg er ikke helt sikker. 

Den gr vel litt opp og ned, men jeg merker det fortsatt p klrne, s uansett hva vekten sier s smalner jeg jo til;) 

Jeg glemte ta stoffskifte-medisin imorges, s imorgen m jeg ta en litt hyere dose:/ 

 

Igr fikk jeg absolutt ikke sove! I tillegg s kldde det litt i huden som det ofte gjr de gangene jeg sliter med svnen. 

Jeg tenkte jo at det kunne ha noe med den soppen gjre (candida albicans), men jeg skulle ogs gjre konsert idag og skal ha en imorgen. 

Da pleier jeg ubevisst ha litt nerver og vre spent, s det kan jo ogs ha med det gjre. 

Men jeg har faktisk perioder der jeg sover mindre, s kommer det plutselig perioder der jeg sover godt. 

Hvorfor det er snn vet jeg ikke, men det er kanskje naturlig at svnen gr litt opp og ned slik som alt annet i livet? 

Jeg sover ihvertfall ganske lite for tiden. Alt fra 4 timer og mer kanskje, men det gr utrolig bra. 

Bare kjenner at man blir trtt:P

 

Idag har jeg spist dette: 

1 lite eple. 

3/4 full salatboks fra Coop Mega med fransk dressing, kylling og masse grnt (mistenker at kyllingen har ligget i en lake og inneholder noe sukker, men det er liksom rett ved jobben min, s det er praktisk og et godt alternativ. Jeg har jo andre alternativer ogs, men de er kanskje litt dyrere. Det er ikke alltid jeg har tid til lage mat hjemme kvelden fr) 

2 kjttkaker (vi hadde en event p jobb med hjemmelagde kjttkaker og etter 6 uker p diett med kun rent kjtt s unnet jeg meg de 2 kjttkakene. De var veldig gode;) De var visstnok glutenfrie, men det var griljermel i dem, s jeg er ikke 100 % sikker) 

Karbonadedeig med grnnsaker og 1/3 avokado.

2 kiwi

Ca 60 gram mrk sjokolade fra So Free (med xylitol) og 1 stort glass rdvin (nam! Man m kose seg litt;) 

Litt karbonadedeig med olivenolje, lettmajones og 2 gulrtter. 

 

 

Jeg veier n nesten 11 kg mindre enn dag 1 i fase 2. Totalt ca 8 kg mindre enn da jeg startet opp for 6 uker og 3 dager siden. 

Det som er mest gy er jo at klrne er mye lsere! 

Jeg unnet meg ogs noe pent underty her om dagen og det er sjelden jeg gjr. 

Det gir jo en veldig god flelse :D 

Jeg gleder meg til fortsettelsen;) 

Natta!

Dagen idag og igr

Igr var jeg sent hjemme og trtt, s da ble det ingen blogging.

Jeg er trtt n ogs (hardt jobbe bare dagvakter og prve holde en normal dgnrytme), men flte jeg mtte blogge, logge maten osv. 

 

Vekten l igr p 84.9 kg og idag p 84.1 kg. 

Kroppstemperaturen l p 36.1 grader igr og 36.3 idag. 

 

Jeg har jobbet, men ellers vrt trtt  mttet drive med andre ting, som ving til konserter osv. 

Jeg kunne ha sovet hele dagen idag, siden det er den eneste hele fridagen min denne uka, men jeg tvang meg opp etter 8 timer for beholde dgnrytmen. 

Det blir sikkert bedre dess lenger jeg jobber kun dagvakter og blir vant til st opp tidlig.

Jeg er jo trtt n ved midnatt, til normal tid, s det er jo et godt tegn. 

 

JA! Jeg oppdaga forresten idag at det kom candida-sopp ut av tarmen! 

Det har skjedd fr etter tarmskylling hos Tveitanklinikken. Jeg fikk jo pvist sopp/candida i magen der. 

Jeg var nemlig p candida-diett i vr og har aldri flt meg bedre som da. Jeg tok 6 tarmskyllinger samtidig som jeg endret kosten og spiste omtrent som jeg gjr n. Det er jo kjempeinteressant! Det fysisk se soppen er ganske spesielt! Da ser man jo med egne yne hva man faktisk gr rundt med inni seg.. 

S det blir viktig fremover prve bli kvitt den soppen. 

 

Jeg kjenner at jeg savner trene da. Det er bare at jeg ikke har tid eller overskudd akkurat n, eller riktig fokus. 

Det f inn litt mer aktivitet kan jo vre en plan, s lenge man har tid:) 

 

Jeg har ogs kjent litt p at jeg savner ha en spisedag snart! 

Jeg har jo ikke rrt sukker, hvetemel, egg, kumelk eller noe slikt siden 17.oktober;) 

Det kan jo vre candidaen som skriker etter sukker ogs da.. Kanskje den driver og dr ut n;) 

Da m jeg jo ikke fore den! 

 

Snn ser candida albicans ut i mikroskop. sj!

 

Jeg skal forske huske hva jeg spiste igr: 

1 eple. 

1 nesten full salatboks fra salatbaren p Coop mega. Kylling, grnnkl, gule cherrytomater, agurk, gulrot, olivenolje, grnne oliven, fransk dressing osv. 

1 kaffe latte med soyamelk. 

Karbonadedeig med brokkoli, gulrot, lettmajones og r lk (ble litt oppblst av r lk tror jeg) 

2 prer. 

1 ss tran. 1 ts kokosolje. 

1,5 dl l (kjpte en 3,3 dl flaske som jeg delte med noen, men glemte kjpe glutenfri da!) 

1 eple. (kan ikke huske at jeg spiste noe mer fr jeg la meg, fordi jeg hadde nesten ikke mat hjemme) 

 

Idag har jeg spist dette: 

Karbonadedeig med grnnsaker og lettmajones. 

1 eple. 1 liten kopp med tinte bringebr fra frysen. 

1 eple. 

1 pre. (var tom for kjtt/proteiner, s mtte spise frukt) 

1 ss tran. 1 ts kokosolje. 

1 kopp kakao lagd av kokos/rismelk (glutenfritt osv) med r kakaopulver og sukrin. 

Karbonadedeig med squash, aubergine, lk, brokkoli, ingefr, chili og hvitlk. (endelig hadde jeg vrt og handlet)

Litt tinte bringebr. 

tinte bringebr med litt kokos/rismelk. 

1 kiwi. 1 gulrot. 

 

Det ble som sagt mer frukt enn proteiner idag, men etter jeg hadde stvsuget s ble jeg plutselig helt gen og mtte legge meg nedp og hvile meg litt. Jeg blir snn iblant og da er det ikke annet gjre enn hvile seg til det gr over. S jeg l et par timer i senga i mrket og hrte p rolig musikk og trykka litt p mobilen iblant. Det hadde gtt over etter 2 timer. Noen ganger gr det over etter bare 1 time eller halvtime ogs. Rare greier. 

Har det noe med candidaen gjre? Stoffskiftet? De vonde musklene? Ikke godt vite.. 

Det er jo en travel periode med mye som skjer ogs da. Det er ikke mange fridagene akkurat denne uka, s neste uke har jeg satt av 2 hele dager der jeg abre skal vre hjemme og slappe av. Viktig med selvrespekt og prioritere sin egen helse :) 

Natta!